Tanfolyamok

Tanfolyamaink segítségével elsajátíthatja  a Globomax Zrt. rendszereinek működését. Ha Önt már régi ügyfeleink között üdvözölhetjük, akkor a leckék segítségével felfrissítheti tudását!

Elérhető tanfolyamaink

Kezdő

Mikrovoks tanfolyam

Önkormányzati testületek, egyetemi szenátusok üléseinek lebonyolítását, szavazatszámlálását biztosító rendszer. Az ülésről hangfelvételt és jegyzőkönyvet készít titkosított formában. Ebben a tanfolyamban bemutatjuk a rendszer működését a beállításoktól kezdve, egészen az ülés lebonyolításáig

GYIK

Gyakori kérdések

A Globomax Zrt. 25 éve tevékenykedik az önkormányzati szférában, ügyfeleink mindig bizalommal fordultak hozzánk. Mindig tudtunk segíteni, és a igyekeztünk a felmerülő kérdésekre válaszolni. Ebben a tananyagban a legtöbbször felmerülő kérdésekre adunk választ!

Haladó

MikroKam tanfolyam

Önkormányzati testületi ülések, rendezvények, konferenciák robotkamerás közvetítése. A felhasználó számára szinte észrevétlenül bonyolítja a közvetítést a rendszer. Nincsenek kábelek, operatőrök, több órás összeszerelés.

Ismerkedjen meg oktatóinkkal!

Zaják Samu

Informatikus, elektrotechnikus
Nagy Lajos

Gyártási, és telepítési osztáylvezető
Sponga Károly

Osztályvezető helyettes, informatikus
MikroVoks és MikroKam oktatónk
Már több mint 5 éve dolgozom a Globomax Zrt.-nél mint informatikus. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a cég szoftvereivel kapcsolatban, mégis a szavazó és a robotkamerás rendszer áll hozzám a legközelebb!
Zaják SAMU
Oktató

“Köszönöm az előadást. Jó volt.Tanultam egy két hasznos dolgot. Kitartás minden otthon dolgozónak a munkához és a gyerekekkel való tanuláshoz. Illetve mindenkinek aki bent dolgozik a hivatalban!”

ottó