Tanfolyamok

Tanfolyamaink segítségével elsajátíthatja  a Globomax Zrt. rendszereinek működését. Ha Önt már régi ügyfeleink között üdvözölhetjük, akkor a leckék segítségével felfrissítheti tudását!

Elérhető tanfolyamaink

Kezdő

MikroVoks tanfolyam

Önkormányzati testületek, egyetemi szenátusok üléseinek lebonyolítását, szavazatszámlálását biztosító rendszer. Az ülésről hangfelvételt és jegyzőkönyvet készít titkosított formában. Ebben a tanfolyamban bemutatjuk a rendszer működését a beállításoktól kezdve, egészen az ülés lebonyolításáig

GYIK

Gyakori kérdések

A Globomax Zrt. 25 éve tevékenykedik az önkormányzati szférában, ügyfeleink mindig bizalommal fordultak hozzánk. Mindig tudtunk segíteni, és a igyekeztünk a felmerülő kérdésekre válaszolni. Ebben a tananyagban a legtöbbször felmerülő kérdésekre adunk választ!

Haladó

MikroKam tanfolyam

Önkormányzati testületi ülések, rendezvények, konferenciák robotkamerás közvetítése. A felhasználó számára szinte észrevétlenül bonyolítja a közvetítést a rendszer. Nincsenek kábelek, operatőrök, több órás összeszerelés.

Újdonság

MikroDat tanfolyam

Tudj meg mindent a MikroDat döntéstámogató rendszerünkről!

Ismerkedjen meg oktatóinkkal!

Kun Raymond

Informatikus, elektrotechnikus
Nagy Lajos

Gyártási, és telepítési osztáylvezető
Sponga Károly

Osztályvezető helyettes, informatikus
MikroVoks és MikroKam oktatónk
Már több mint 5 éve dolgozom a Globomax Zrt.-nél mint informatikus. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a cég szoftvereivel kapcsolatban, mégis a szavazó és a robotkamerás rendszer áll hozzám a legközelebb!
Zaják SAMU
Oktató

“Köszönöm az előadást. Jó volt.Tanultam egy két hasznos dolgot. Kitartás minden otthon dolgozónak a munkához és a gyerekekkel való tanuláshoz. Illetve mindenkinek aki bent dolgozik a hivatalban!”

ottó